; iPhone’a Office 365 Geldi | Vittrin Web Gunlugu

Index Labels

iPhone’a Office 365 Geldi

. . Hiç yorum yok:

Microsoft Office365 ;
 her an her yerden ulaşabileceğiniz,
yönetimi kolay,
Türk Ticaret Kanunu yükümlülüklerini yerine getiren,
ISO uyumluluk süreçlerinizi tamamlayan
çözümlerini Exchange, Lync, Sharepoint, Office Web Apps ve daha birçok uygulama ile bulut bilişim kapsamında tek bir pakette sunuyor. İlgilenmek zorunda olduğunuz tüm bilişim sorumluluklarınızı Office 365 içerisinde bütünleştirin.
NE NEDİR ?
Office 365 Exchange Online:
Kuruluşunuz e-posta alt yapısını tercihlerinize göre özelleştirin, yönetin. Güvenlik kriterlerinizi belirleyin ve profesyonelleşin.
Office 365 Lync Online:
Şirket içinde ve dışında görüşmelerinizi Lync üzerinden yapın maliyetlerinizi azaltın. Telekonferanslar düzenleyerek iş veriminizi arttırın, çalışanlarınızı programlarını ve iş süreçlerini takip edin. Türk Ticaret Kanunu yükümlülüklerinin bir kısmını Lync ile düşünmeden gerçekleştirin.
Office 365 Sharepoint Online:
Farklı konumlardan ortak dokümanlar üzerinde çalışın. Şirket içi ortak çalışma alanı yaratın. İstediğiniz dosya ve dokümanları çalışanlarınızla paylaşın. Projelerinizin takibini kullanımı kolay SharePoint ara yüzünden yapın. Evraklarınızın çıktılarını almaktan kurtulun, SharePoint ile tasarruf edin.
Office 365 Web Apps :
Kurumsal şirketlerin tamamına yakının halihazırda kullanmakta olduğu Microsoft Office Word/Excel/Powerpoint gibi uygulamaların, lisans ücretlerini ödemekten vazgeçin. Bu uygulamaların tüm özelliklerini, ister web tabanlı (online) isterseniz kullanıcı bilgisayarlarına kurulu olarak (on-premise) kullanın. Dokümantasyon alışkanlıklarınızdan vazgeçmeyin, en verimli çalışma ortamında kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Son Konular

En Cok Yorumcular

reklam alanı